Noltros

GRUPO MALLA PUBLICIDAD

El Grup Malla Publicitat va ser fundat el 1966 a Palma de Mallorca, coincidint amb els inicis de la publicitat exterior a Espanya. En l’actualitat, després de més de mig segle de vida, compta amb els millors suports publicitaris de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Convertint-se en l’empresa líder d’al sector de la publicitat exterior a Balears, oferint un servei global en comunicació adaptat a cada tipus de negoci.

HISTÒRIA

El Grup Malla Publicitat va ser fundat el 1966 a Palma de Mallorca, coincidint amb els inicis de la publicitat exterior a Espanya. Uns anys més tard, el 1978 es va fundar Eivissa Publicitat. I finalment el va seguir Menorca de Publicitat a 1987.

 

Una empresa que es va crear amb la finalitat de fer publicitat exterior a Palma de Mallorca, però que posteriorment gràcies a el dur treball i esforç del seu fundador juntament amb tot el seu equip va anar ampliant de manera progressiva els seus serveis, fins a abastar tot l’àmbit de la publicitat.

Després de més de 50 anys de vida ens hem convertit en l’empresa líder de publicitat exterior a les Illes Balears. Oferim a més un servei personalitzat i únic per a cada client, és a dir, tot en publicitat.

 

Estem orgullosos de poder dir que no només som una empresa, sinó una empresa purament balear i familiar. Però el més important és que darrere de Malla ha un equip inigualable, comptant amb persones que són part d’aquesta empresa des de fa més de 40 anys.
Prenem un cafè i parlem de com fer créixer el teu negoci?

Alguns dels nostres clients

Coca Cola, Estrella Damm, Burger King, Netflix, Lidl, Laccao, MC Donalds, The English Court,
UR Hotels, San Miguel, primera Mallorca, Renault, Block House, Bauhaus…

Estàs preparat per fer créixer el teu negoci?